Billede af Residenza Parco dello Stelvio
Billede af Residenza Parco dello Stelvio
Billede af Residenza Parco dello Stelvio
Billede af Residenza Parco dello Stelvio
Billede af Residenza Parco dello Stelvio

Adresse: Via San Antonio 16, Cogolo Di Pejo, (TN), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.promoturpejo.it/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residenza Parco dello Stelvio? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Residenza Parco dello Stelvio til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Residenza Parco dello Stelvio Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Langrend, elevator,
Nærliggende faciliteter
Børnepasning (Nærliggende), Downhill Ski (2.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Legerum (Nærliggende), Golf (25.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning 7.0 miles), Lake (5.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Liveunderholdning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter i nærheden, Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant i nærheden, Sauna i nærheden, Skiskole (2.0 miles) Snackbar (i nærheden), Tennis (Nærliggende),
Lufthavn
Verona - (112 miles - 180 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Residenza Parco dello Stelvio

Når du køber timeshare på ejendomme som Residenza Parco dello Stelvio, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residenza Parco dello Stelvio, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering hos Residenza Parco dello Stelvio, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residenza Parco dello Stelvio

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residenza Parco dello Stelvio ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Residenza Parco dello Stelvio.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Residenza Parco dello Stelvio kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.