Billede af Residence Paris - St Germain
Billede af Residence Paris - St Germain
Billede af Residence Paris - St Germain
Billede af Residence Paris - St Germain
Billede af Residence Paris - St Germain

Adresse: Le Saint Germain, 16, Rue Boutebrie, 75005, Paris, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.capfun.co.uk/residence-hotel-paris_saint_germain-site-EN.html

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Paris - St Germain? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I Paris er alle stenene fyldt med historie, spekulerer omkring monumenter og katedraler og udforsker byens fortid. Inden for blot få hundrede meter skal du besøge Pantheon, Notre-Dame, Sorbonne og i øjeblikke komme dig til Louvre, Triumfbuen, Les Invalides og Eiffeltårnet.

Disse lejligheder har en ideel beliggenhed i det centrale Paris og tilbyder den diskrete charme af et elegant hotel kun få minutter fra Boulevard Saint Germain og Cluny Museum.

En elevator tjener de fem etager af fuldt udstyrede lejligheder, fra studier til tre-værelses lejligheder fordelt på to etager.

Køb Residence Paris - St Germain timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Paris - St Germain, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Residence Paris - St Germain, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residence Paris - St Germain

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residence Paris - St Germain ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Residence Paris - St Germain.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Residence Paris - St Germain kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.