Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude

Adresse: Belle Plagne, Aime, 73210, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pierreetvacances.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Emeraude? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Residence Emeraude i Belle Plagne, Frankrig er en timeshare ejerskab beliggende 2,050m op i Savoie-regionen, i hjertet af Espace Paradiski skiområde. Det er en gågade resorts, der kombinerer bjerg græsgange og skove med sit varme og familievenlige miljø.

Lejlighederne har alle balkon eller terrasse (eksklusive studier) og er store med Savoy stil træ og sten og lauze fliser arkitektur. De ligger også 50m fra forretningerne og kun 100m fra skilifterne tager dig til 425km med alpine skiløjper og tæt på La Vanoise National Park.

Dette er en livlig, familievenlig sportsby og et ideelt udgangspunkt for at besøge gletscheren. Kontakt Rejse og fritid gruppe i dag at tale med os om denne udvej!

Køb residens Emeraude timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Emeraude, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Residence Emeraude, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residence Emeraude

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Residence Emeraude ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Residence Emeraude.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Residence Emeraude kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.