Billede af Residence Albare
Billede af Residence Albare
Billede af Residence Albare
Billede af Residence Albare
Billede af Residence Albare

Adresse: Localita Marilleva 1400, Mezzana, Val Di Sole, (TN), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.solaria.it

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Residence Albare


timeshare resort har pister for alle fra begyndere til mere erfarne skiløbere, og vores fremragende skiinstruktører kan hjælpe dig med at tage din præstation til et nyt niveau. Med over 150 km (ca. 93 miles) forbundet skiløb og 8 km (5 miles) langrendsløjper, har de fleste mennesker, der holder ferie her, alle de attraktioner, de har brug for til en fantastisk ferie. Alligevel vil resortet med glæde planlægge andre udflugter. Om sommeren er fiskeri, golf og ridning populært tidsfordriv. I nærliggende Torrent Noce om sommeren kan du deltage i kajak-rafting og hydrospeed på Dimaro Canoa Club.

Residence Albare Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (nogle enheder), køkken (alle enheder, delvist/minikøkken), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Skiløb, spillehal, købmand, vaskeri, elevator, liveunderholdning, legeplads, restaurant, sauna, indkøbsområde, skiskole, swimmingpool (indendørs), tennis, spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (19.0 miles), Langrend (6.0 miles), Fiskeri (6.0 miles), Golf (16.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende)
Lufthavn
Verona - (87 miles - 140 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Residence Albare timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Albare før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Residence Albare, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Residence Albare

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residence Albare ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Residence Albare.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Residence Albare kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.