Foto af RCI Pure Points
Foto af RCI Pure Points
Foto af RCI Pure Points
Foto af RCI Pure Points
Foto af RCI Pure Points
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.rci.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på RCI Pure Points


RCI Pure Points-systemet betragtes som et af verdens største punkterbaserede systemer. RCI Pure Points giver medlemmer adgang til RCIs hele netværk af tilknyttede feriesteder. Punkter betragtes som et fleksibelt alternativ til det traditionelle "uges" udvekslingssystem, hvor "handelsstyrken" i din uge bestemmer udvekslingsmuligheder.

Alle, der ønsker at købe RCI Pure Points, vil finde ud af, at der er nogle få enkle regler involveret i at gøre det. Lejligheder i højeste ferieperioder koster flere point end de samme enheder i forhold til lavsæsonferier. En 1 værelses lejlighed har en lavere point værdi end en to soveværelse enhed i samme tidsperiode.

En stor fordel ved RCI Pure Points er, at de ikke er bundet til brugsretten til andre timeshare-aktiver plus ejere kan sælge dem privat eller gennem velrenommerede videresalgsvirksomheder som f.eks. Rejse & Fritid Gruppe.

Yderligere fordele ved at bruge RCI Points er, at de giver dig mulighed for at udveksle en del af dem til rabatter på rejseprodukter og tjenester som hotelophold, flybillet eller biludlejning og meget mere. RCI Pure Points kan endda bruges på et udvalg af krydstogtsferie, herunder Cruise Extra Vacations hos RCI-medlemmer kun særlige priser.

RCI point Traditionel uge brug
Rejs enhver tid af året Rejs samme uge eller årstid hvert år
Vælg den enhedsstørrelse, du har brug for Bliv i samme eller mindre enhedsstørrelse
Vælg mellem 7, 10, 15, 21 nætter eller mere afhængigt af hvordan du ønsker at bruge dine point 7 nætter minimum forbrug
Bo for en nat eller mere på RCI Points resorts Skal bruges til en hel uge
Bo på verdensomspændende resorts, herunder RCI Gold Crown resorts Ingen adgang til RCI Points Resorts eller RCI Points Partners
Vælg den indtjekningsdag du ønsker på et RCI Points resort Udvej fortæller dig hvilken dag du skal tjekke ind
Brug dine RCI Points til at reservere et lejlighedshotel, book et fly, leje en bil, tage et krydstogt, få underholdningsbilletter og meget mere! Brug kun din timeshare til overnatning

Køb RCI Pure Points timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej RCI Pure Points før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med RCI Pure Points, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på RCI Pure Points

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge RCI Pure Points ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med RCI Pure Points.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af RCI Pure Points kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.