Billede af Ramada Residence Destinations Plus
Billede af Ramada Residence Destinations Plus
Billede af Ramada Residence Destinations Plus
Billede af Ramada Residence Destinations Plus
Billede af Ramada Residence Destinations Plus

Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Ramada Residence Destinations Plus


Ramada Residences globale netværk af hoteller og resorts giver medlemmer adgang til mere end 4,000 resorts i over 100 lande. Tidligere kendt som Club La Costa, startede de i 1984 med at vokse til over 50,000 medlemmer i 22 luksusresorts i Spanien, Tenerife, Østrig og Storbritannien med tilknytningsaftaler, der giver medlemmer adgang til tusindvis af feriesteder rundt om i verden. Ramada Residence Destinations Plus tilbyder også ejere adgang til en gren af ​​krydstogter til klubmedlemmer, så de kan få endnu mere ud af deres timeshare.

Som foretrukket partner Rejse og fritid gruppe mener, at indkvarteringen på Ramada Residence luksusresorts er rummelig og holdt til en høj standard med møbler af høj kvalitet, satellit-tv og fuldt udstyrede køkkener og faciliteter. Resorterne holdes rene og ryddelige plus Ramada Residence tilbyder alle de faciliteter, du ville forvente af et luksusresort, såsom butikker og restauranter på stedet, underholdning og børneaktiviteter, så der burde være noget at lave for hele familien.

For at arrangere deres syv nætters ferie med Ramada Residence Destinations Plus ved hjælp af dette timeshare baseret system alt, hvad medlemmer skal gøre, er at ringe til dens bookingafdeling for at arrangere deres ferie med Ramada Residences høflige personale, som altid er ivrige efter at hjælpe. De har endda en rejseafdeling, som kan booke medlemmernes flyrejser på dine vegne, mens feriestederne tilbyder medlemmerne en velkomstpakke ved ankomsten, der indeholder ferienødvendigheder, hvis der var noget, de måske har glemt.

Køb af Ramada Residence Destinations Plus timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ramada Residence Destinations Plus før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ramada Residence Destinations Plus, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Ramada Residence Destinations Plus

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ramada Residence Destinations Plus ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ramada Residence Destinations Plus.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Ramada Residence Destinations Plus kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.