Billede af Ramada Residence Marina del Rey
Billede af Ramada Residence Marina del Rey
Billede af Ramada Residence Marina del Rey
Billede af Ramada Residence Marina del Rey
Billede af Ramada Residence Marina del Rey

Adresse: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ramada Residence Marina del Rey? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Et eksklusivt feriested kun for medlemmer med udsigt over det arabiske Sohail-slot, for ikke at nævne med panoramaudsigt over Middelhavet og nærliggende bjergkæder, Ramada Residence Marina del Rey er crème de la crème, når det kommer til timeshare or Fraktioneret ejerskab. Det kan findes perched i en forhøjet position indenfor Spaniens berømte Costa del Sol, og kystbyer som Malaga og Marbella er en kort køretur væk. Resortet tilbyder rummelige lejligheder med et og to soveværelser, der er fyldt med bekvemmeligheder, men alligevel bevarer deres behagelige charme og sover op til seks personer på én gang. Hvis du kan lide at vise din kulinariske flair, mens du er på ferie, er alt ved hånden for at hjælpe dig - eller forkæle dig med at spise ude på de mange typer køkken, der findes i både de umiddelbare og lokale områder.

Hvis du elsker at udforske og nyde historien og kulturen, skal du rejse til det kongelige Sevilla eller storslåede Córdoba, en romersk-grundet by, der er vært for en indviklet, fantastisk moske. At rejse lidt længere væk giver dig også mulighed for at være vidne til den visuelle godbid, der er det legendariske Alhambra Palace. Til timeshare or Fraktioneret ejerskab der giver dig adgang til alt dette og mere, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Ramada Residence Marina del Rey.

Ramada Residence Marina del Rey faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Svømmepøl,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Børnebassin (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Legerum (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutik (i nærheden), levende underholdning i nærheden, medicinsk udstyr (i nærheden), legepladsområde (i nærheden), restaurant i nærheden, snackbar (i nærheden), tennis i nærheden, vandski (2.0 miles) Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Ramada Residence Marina del Rey timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ramada Residence Marina del Rey før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ramada Residence Marina del Rey, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ramada Residence Marina del Rey

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ramada Residence Marina del Rey ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ramada Residence Marina del Rey.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Ramada Residence Marina del Rey kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.