Billede af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Billede af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Billede af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Billede af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta
Billede af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta

Adresse: Paseo de La Marina No. 210, Fracc., Marina Vallarta, Puerto Vallarta, Jalisco 48354, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: raintreesvillaverapuertovallarta.mxhotel.site

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beliggende i det eksklusive Marina Vallarta-område, 8 minutters kørsel fra Puerto Vallartas internationale lufthavn timeshare komplekset har en privat lystbådehavn, 2 swimmingpools og gratis privat parkering.

Studierne og suiterne har moderne indretning med aircondition, værdiboks, kabel-tv og balkoner. Marmorbadeværelserne har bruser og hårtørrer.

Gæsterne på Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta kan tilberede deres egen mad i det fuldt udstyrede tekøkken i alle suiterne. Inden for 0.6 km kan du også nyde en række fiskerestauranter og barer.

Aktiviteter som ridning på stranden eller bakkerne, bådudlejning, sejlads, kajaksejlads og jetski kan arrangeres af dette kompleks. Gæsterne kan også tage til sportsfiskeri, dykning og delfinsafari.

Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta ligger 5 minutters gang fra Marina Vallarta Golfbane og 0.6 km fra Puerto Vallarta-Jalisco-motorvejen. Puerto Vallartas centrum ligger 16 minutters kørsel derfra.

Køb af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Raintree's Villa Vera Puerto Vallarta kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.