Foto af QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Foto af QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Foto af QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Foto af QLodges Resort Ownership - Slaley Hall
Foto af QLodges Resort Ownership - Slaley Hall

Adresse: Slaley Hall, Slaley, Hexham, Northumberland, NE47 0BY, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på QLodges Resort Ownership - Slaley Hall? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Slaley Hall Estate kan findes på 1000 hektar af nordumbriske hede skov i en afsondret skov rydning fundet omkring en halv time væk fra Newcastle City, England. Denne luksus golf resort indtager en Edwardian palæ og en række upåklageligt indrettede loger til deres timeshare Ejere med vidunderlig skovudsigt over jagtbanen mod skoven.

Rejse og fritid gruppe Tror lodges tilgængelige som timeshare Overnatning på Slaley Hall tilbyder et rummeligt, varmt, moderne interiør. Indgiverne består af to til fire soveværelser indgiver med separat stue og spisestue og større indgiver sover op til otte personer. Faciliteterne på lodges omfatter aircondition værelser, fuldt udstyret køkken, lyd system, telefon, tv og dvd afspiller og vaskemaskine tørretumbler.

Faciliteterne på dette luksuriøse feriested omfatter to championship golfbaner, indendørs swimmingpool, sauna, skønhedssalon, dampbad og jacuzzi. Derudover er der en række af Eventyraktiviteter fås i Slaley Hall, der starter fra £ 20.00 inklusive off-road kørsel, quadcykling, bueskydning, lerdueskydning og mountainbiking. Resortet kan også prale af tre restauranter, der serverer friske, lokale råvarer med et omfattende udvalg af øl og vin.

Køber ejerskab af QLodges Resort - Slaley Hall timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej ejerskab af QLodges Resort - Slaley Hall, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med QLodges Resort Ownership - Slaley Hall, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på QLodges Resort Ownership - Slaley Hall

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i QLodges Resort - Slaley Hall. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med QLodges Resort Ownership - Slaley Hall.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af QLodges Resort Ownership - Slaley Hall kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.