Billede af Slaley Hall
Billede af Slaley Hall
Billede af Slaley Hall
Billede af Slaley Hall
Billede af Slaley Hall

Adresse: Slaley Hall, Slaley, Hexham, Northumberland, NE47 0BY, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Slaley Hall? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Slaley Hall Estate kan findes på 1000 hektar af nordumbriske hede skov i en afsondret skov rydning fundet omkring en halv time væk fra Newcastle City, England. Denne luksus golf resort indtager en Edwardian palæ og en række upåklageligt indrettede loger til deres timeshare Ejere med vidunderlig skovudsigt over jagtbanen mod skoven.

Rejse og fritid gruppe Tror lodges tilgængelige som timeshare Overnatning på Slaley Hall tilbyder et rummeligt, varmt, moderne interiør. Indgiverne består af to til fire soveværelser indgiver med separat stue og spisestue og større indgiver sover op til otte personer. Faciliteterne på lodges omfatter aircondition værelser, fuldt udstyret køkken, lyd system, telefon, tv og dvd afspiller og vaskemaskine tørretumbler.

Faciliteterne på dette luksuriøse feriested omfatter to championship golfbaner, indendørs swimmingpool, sauna, skønhedssalon, dampbad og jacuzzi. Derudover er der en række af Eventyraktiviteter fås i Slaley Hall, der starter fra £ 20.00 inklusive off-road kørsel, quadcykling, bueskydning, lerdueskydning og mountainbiking. Resortet kan også prale af tre restauranter, der serverer friske, lokale råvarer med et omfattende udvalg af øl og vin.

Køber Slaley Hall timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Slaley Hall før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Slaley Hall, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Slaley Hall

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Slaley Hall ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Slaley Hall.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Slaley Hall kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.