Foto af Powder's Edge
Foto af Powder's Edge
Foto af Powder's Edge
Foto af Powder's Edge
Foto af Powder's Edge

Adresse: 4050 Whistler Way, Whistler, V0N 1B4, Canada
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: vacationcondos.com/#/resort-detail/powders-edge

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Powder's Edge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Powder's Edge steder du kun få skridt fra Whistler Express Gondola. Det timeshare byder på luksuriøse to-værelses + loftslejligheder med fuldt udstyrede køkkener og private boblebade med udsigt over landsbyens handling. Det in-suite HD-kabel-tv og gratis WiFi giver hjemmets komfort, mens den førsteklasses beliggenhed giver dig en maksimal Whistler Village-oplevelse.

Faciliteterne inkluderer pool - udendørs opvarmet, boblebad - udendørs, fitnesscenter, tennisbane, fuldt udstyret køkken

Køb af Powder's Edge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Powder's Edge før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Powder's Edge, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Powder's Edge

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Powder's Edge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Powder's Edge.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Powder's Edge kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.