Billede af Pino Dorado Club Vacacional
Billede af Pino Dorado Club Vacacional
Billede af Pino Dorado Club Vacacional
Billede af Pino Dorado Club Vacacional
Billede af Pino Dorado Club Vacacional

Adresse: Kilometer 164.50 Ruta Interbalnearia Numero 10, Manantiales
Punta del Este, MALD, URUGUAY
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Pino Dorado Club Vacacional? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Pino Dorado Club Vacacional til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Pino Dorado Club feriefaciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs - enhed (alle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikroovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Pejs, Tøjvask, Legeplads, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (3.0 miles), Strand (Nærliggende), Kasino (6.0 miles), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Sø (Nærliggende), Live Entertainment (3.0 miles), Medicinske faciliteter (7.0 km), dykning (i nærheden), tennis (i nærheden), vandski (6.0 km), vindsurfing (6.0 km),
Lufthavn
Punta del Este International - (25 miles - 40 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Pino Dorado Club Vacacional

Når du køber timeshare på ejendomme som Pino Dorado Club Vacacional, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pino Dorado Club Vacacional før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Pino Dorado Club Vacacional, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Pino Dorado Club Vacacional

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pino Dorado Club Vacacional ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pino Dorado Club Vacacional.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Pino Dorado Club Vacacional kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.