Billede af Pine Cliffs Resort
Billede af Pine Cliffs Resort
Billede af Pine Cliffs Resort
Billede af Pine Cliffs Resort
Billede af Pine Cliffs Resort

Adresse: Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pinecliffs.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Pine Cliffs Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ved ankomsten til den prisvindende Pine Cliffs Golf & Country Club er det let at se, hvorfor dette feriested er en af ​​de førende luksus- og familiebyer i Europa. Rejse og fritid gruppe Er stolte af at præsentere timeshare Muligheder her tilgængelig med sin fantastiske indstilling med udsigt over klipperne i Praia de Falesia og den prestigefyldte strandpromenade på Algarve, Portugal. Perfekt i solskinnet og en ægte skjult juvel i Albufeira, er dette store feriested designet på den traditionelle portugisiske mode med smukt flisearbejde og almindelige farver.

Under dit ophold bliver du behandlet med femstjernet indkvartering og faciliteter - herunder et bredt udvalg af sportsfaciliteter såsom den fantastiske golfbane 9-huller, tennisbaner, valg af fire pools og vandsport - sammen med forskellige kulinariske spillesteder Afspejle en række internationale og lokale køkkener. Hvis det er en forkælelse, som du er ude efter, drage fordel af skønhedssalonen, heath club, butikker og butikker. Der er endda en børneby for yngre gæster, der beviser det timeshare på Pine Cliffs Golf & Country Club har virkelig noget for enhver smag.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-10, 44-51
Guld 11-26, 36-43, 52
Platin 27-35
Gamle gamle sølv 1-6, 12-15, 18-19, 24-26, 36-39, 45-49

Pine Cliffs Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Strand, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Legerum, Golf, Gym, Levende underholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Tennis, Vandski , Whirlpool / Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Casino (10.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Scuba Diving (10.0 miles), Squash (Nærliggende)
Lufthavn
Faro - (30 miles - 48 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, onsdag

Køb af Pine Cliffs Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pine Cliffs Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Pine Cliffs Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pine Cliffs Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pine Cliffs Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pine Cliffs Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Pine Cliffs Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.