Foto af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations

Adresse: Residence Andromede, Macot la Plagne, Bellentre, 73210 Aime, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Rejse og fritid gruppe tilbyder Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations i Fransk vin. Feriestedet er centralt beliggende i Belle Plagne i hjertet af skisportsstedet Paradiski. Det er en fodgænger, indbydende, familievenlig sportsby beliggende i en naturskønne Savoyard naturlige omgivelser.

Består af store træhytter med skifertak, de passer perfekt ind i landskabet. Denne ski-in, ski-out sydvendte bolig er alle fuldt udstyrede lejligheder med balkon eller terrasse.

Ideelt beliggende nær ESF i hjertet af feriestedet, hvilket giver dig nem adgang til adskillige underholdning og butikker. Der er to nærliggende restauranter, som tilbyder tilbud.

Placeret nogle 2,050m op i Savoie-regionen, ligger La Plagne i hjertet af Tarentaise-dalen, et unikt sted. Det er en livlig, familievenlig sport timeshare udvej. Et udgangspunkt for Paradiski skiområde, gletscher og mange vandreture.

Aktiviteter i skisportsstederne La Plagne og Paradiski omfatter over 400 km nedfarter. Der er tre topmøder over 3,000m. Heli-ski, olympisk bobsløjtebane, sne quads, monobob og meget mere. Fitness center. Børneklubber eller ESF skiskole.

Køb Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.