Billede af Pestana Porches Praia
Billede af Pestana Porches Praia
Billede af Pestana Porches Praia
Billede af Pestana Porches Praia
Billede af Pestana Porches Praia

Adresse: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestanavacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Pestana Porches Praia? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


I en fabelagtig klint-top indstilling omgivet af frodige haver og fantastisk udsigt er hvor du finder timeshare ved Pestana Porches Praia. Dette feriested, der ligger i Algarve, Portugal, giver gæsterne det ultimative rejsemål for at gøre minder til en levetid. Din store og veludstyrede lejlighed venter på at omslutte dig i en følelse af ferie luksus, og du vil finde en rigelig altan til al fresco dining.

Feriestedets saltvandspool er altid et hit, og en mindre børnebassin er i nærheden, så du virkelig kan slappe af ved at vide, at dine børn har lige så meget sjov som dig. Gæsterne kan også benytte faciliteterne på Vikinghotellet ved siden af, herunder restauranter, barer, udendørs swimmingpools og det populære wellnesscenter med boblebad, sauna, dampbad, fitnesscenter og massører.

Feriestedet har udsigt over Atlanterhavet og tilbyder direkte adgang til en beskyttet strand. Du vil også finde en gratis pendulkørsel til Armacao de Pera, hvis du gerne vil vove ud af grunde. Byen Porches er hjemsted for mange historiske bygninger og hyggelige caféer, og Albufeira er en kort køretur. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler stærkt overvejer din næste ferie investering på Pestana Porches Praia.

Pestana Porches Praia faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Træningsudstyr, Spillehal, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medicinsk Udstyr (2.0 miles), Indkøbsområde (1.0 miles),
Lufthavn
- (33 miles - 53 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Pestana Porches Praia timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Porches Praia, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Porches Praia, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Porches Praia

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Pestana Porches Praia ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Porches Praia.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Porches Praia kan være sikkert med viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.