Foto af Pestana Palms Luxury Collection
Foto af Pestana Palms Luxury Collection
Foto af Pestana Palms Luxury Collection
Foto af Pestana Palms Luxury Collection
Foto af Pestana Palms Luxury Collection

Adresse: ComprarCasa Madeira Lido, Centro Comercial Eden Mar, R. do Gorgulho No 2 Loja 6, 9000-107 Funchal, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: pestanavacationclub.com/index.php/en/mad-resorts-en/luxury-collection-madeira-en

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Pestana Palms Luxury Collection


Pestana Luxury Collection er et udvalg af studie, et soveværelse og to soveværelser timeshare lejligheder. Disse tilbyder en unik oplevelse til medlemmer af højeste kvalitet. Ejere kan flygte til deres eget private tilflugtssted og tilbyde maksimal komfort og nydelse. Medlemmer vil blive budt velkommen med en venlig, personlig service, hvor alle dine behov vil blive tilgodeset.

Pestana Palms Luxury Collection er beliggende ved siden af ​​Pestana Palms-hotellet, som er placeret i Funchal, Madeira og tilbyder en betagende udsigt over Atlanterhavet. Ejere har fuld adgang til alle de ekstraordinære faciliteter, som den kendte tilbyder Pestana Palms Hotel. Disse ekstraordinære fælles faciliteter omfatter direkte adgang til havet, swimmingpools, restauranter, barer og et rummeligt klubhus med sociale områder, et bibliotek, spillelokale og en helseklub.

Køb af Pestana Palms Luxury Collection timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Palms Luxury Collection før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Pestana Palms Luxury Collection, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Pestana Palms Luxury Collection

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pestana Palms Luxury Collection ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pestana Palms Luxury Collection.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Pestana Palms Luxury Collection kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.