Billede af Pestana Alvor Park
Billede af Pestana Alvor Park
Billede af Pestana Alvor Park
Billede af Pestana Alvor Park
Billede af Pestana Alvor Park

Adresse: Adega, Quinta do Ribeiro, Alvor, 8501-904 Alvor, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestanavacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Pestana Alvor Park? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Pestana Alvor Park, beliggende på den fantastiske Algarve i Portugal, er en timeshare udvej, der tilbyder en ægte hjem-væk-fra-hjem følelse. Fuldt udstyret til par, familier eller ensartede rejsende, er dette firestjernede feriested populært hos vores kunder år efter år, og det er nemt at se hvorfor. Du har din egen lejlighed overfor det smukke blå havvand - og glem ikke at den enorme strand betragtes som en af ​​de tre bedste strande i Europa. Din møblerede balkon vil byde dig velkommen til morgenkaffe og morgenmad, og du finder dig selv kigget over den naturlige scrubland, der er hjemsted for mange fuglearter.

Den typiske portugisiske fiskerby Alvor spiller vært for en smuk havn, og fremragende seafood restauranter ligger kun få minutter væk fra feriestedet. På stedet finder du store lukkede haver, hvor børn sikkert kan lege, sammen med svømmebassiner, der tilbyder overfladiske zoner til din ro i sindet. Der er også et bibliotek, hvis du har glemt at bringe en god bog, og sørg for at sige en hilsen til udvejens redningskatte, Lucky, når du tjekker ind. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kunne ikke være mere stolte over at tilbyde videresalgsmuligheder på Pestana Alvor Park.

Pestana Alvor Park faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Gym, Vaskeri, Live Underholdning, Restaurant, Sauna, Snack Bar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Bådsejlads (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Nærliggende Golf, Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Udstyr Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Faro - (48 miles - 77 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køb Pestana Alvor Park timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Alvor Park, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Alvor Park, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Alvor Park

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Pestana Alvor Park. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Alvor Park.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Alvor Park kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.