Foto af Perla Hills Hotel
Foto af Perla Hills Hotel
Foto af Perla Hills Hotel
Foto af Perla Hills Hotel
Foto af Perla Hills Hotel

Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Perla Hills Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Perla Hills Hotel til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Perla Hills Hotelfaciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Mikrobølgeovn (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepool, Træningsudstyr, Frisør, Live underholdning, Medicinske faciliteter, Racquetball, Restaurant, Dykning, Shoppingområde, Swimmingpool, Vandski (udstyr tilgængeligt), Windsurfing (udstyr tilgængeligt),
Nærliggende faciliteter
Alt inklusive feriested, strand (i nærheden), tennis (i nærheden),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Puerto Plata International - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
Søndag

Nyd et hjem hjemmefra oplevelse på Perla Hills Hotel

Når du køber timeshare på ejendomme som Perla Hills Hotel, er du garanteret en årlig slippe væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Perla Hills Hotel, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Perla Hills Hotel, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Perla Hills Hotel

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Perla Hills Hotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Perla Hills Hotel.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Perla Hills Hotel kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.