Foto af Pearly Gray Ocean Club
Foto af Pearly Gray Ocean Club
Foto af Pearly Gray Ocean Club
Foto af Pearly Gray Ocean Club
Foto af Pearly Gray Ocean Club

Adresse: Perla Gris, Urbanizacion Callao Salvaje, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pearlygrey.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Pearly Gray Ocean Club


Et øparadis venter dig i denne havn af fantastiske skønhed i Tenerife, Spanien: Pearly Gray Ocean Club er en timeshare udvej som ingen anden. Hvil og afslapning er inden for rækkevidde, så snart du tjekker ind - solg solen på terrassen ved den skimrende pool, som du mens væk timer lytter til lyden af ​​havet bølger krasjer mod klipperne nedenfor. Udvej noget specielt og unikt for hver gæst, har udvej mange forskellige faciliteter og aktiviteter for at holde dig beboet, fra en fantastisk beliggenhed tæt på livlige Tenerife byer - selvom det er langt nok væk, at fred og ro ikke vil blive forstyrret fitnesscenter og jazzy salon hvor du vil finde massage og skønhedsbehandlinger. Tag lokalbussen til en let dagsudflugt til Playa de las Americas eller Los Gigantes. Her finder du smukke strande, fremragende shopping og fantastisk mad.

Hvis du er en person, der ser frem til en fantastisk indkvartering med udsigt ud mod havet, bliver du ikke skuffet. Et værelse mod havet vil forsigtigt vende dig til at sove hver nat, efter at du har set solnedgangen fra din egen private balkon. Rejse og fritid gruppe Det tror timeshare på Pearly Gray Ocean Club er en investering værd at overveje.

Pearly Gray Ocean Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (nogle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Frisør, Gym, Vaskeri, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (6.0 miles), Bådsejlads (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (12.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (6.0 miles), Windsurfing (6.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (17 miles - 27 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, mandag, tirsdag

Køb Pearly Gray Ocean Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pearly Gray Ocean Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pearly Gray Ocean Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pearly Gray Ocean Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pearly Grey Ocean Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pearly Gray Ocean Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Pearly Grey Ocean Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.