Billede af Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Billede af Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Billede af Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Billede af Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Billede af Parque del Sol Beach Club, Tenerife

Adresse: Playa Fanabe, Costa Adeje, 38660 Adeje, Tenerife, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Parque del Sol Beach Club, Tenerife? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Spanien er et af Storbritanniens foretrukne feriedestinationer af mange årsager: temperaturerne er behagelige; fødevarer er rigelige og lækre; arkitekturen er utroligt, og strandene er mange. Tenerife tilbyder det bedste af Spanien, en unik vulkansk ø ud for Afrikas kyst. Spansk med en afrikansk skråning, dette er stedet at komme for dem i kendskabet.

A timeshare på Parque Del Sol er det bedste valg for en erfaren feriegæster, der håber at gøre det bedste ud af deres flugt til solen. Med fuldt udstyrede lejligheder og regelmæssig rengøring, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved, at de ikke ønsker at være andre steder. Udvej er inden for gåafstand til to fremragende strande og rigelig valg til restauranter. Dem, der vælger at holde sig til et måltid, behøver ikke at gå glip af, da Infinity Lounge serverer lækre godbidder.

Puljen er et forfriskende bånd af blå snoede gennem grunde, både smukke og sjove, og omfatter et spabad og en bar ved poolen. Det betyder, at om du vil udforske denne fantastiske ø eller slappe af med din familie, har du Parque Del Sol dækket.

Parque del Sol Beach Club, Tenerife faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Spillehal, Supermarked, Fitnessrum, Vaskeri, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Whirlpool,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (7.0 miles) , Scuba Diving (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Køber Parque del Sol Beach Club, Tenerife timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Parque del Sol Beach Club, Tenerife, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Parque del Sol Beach Club, Tenerife, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Parque del Sol Beach Club, Tenerife

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Parque del Sol Beach Club, Tenerife ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Parque del Sol Beach Club, Tenerife.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Parque del Sol Beach Club kan Tenerife være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.