Foto af Circle ved Paradisus Palma Real
Foto af Circle ved Paradisus Palma Real
Foto af Circle ved Paradisus Palma Real
Foto af Circle ved Paradisus Palma Real
Foto af Circle ved Paradisus Palma Real

Adresse: Playas de Bavaro KM 0, Bavaro, 23000, Den Dominikanske Republik
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Circle at Paradisus Palma Real? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En unik og forhøjet oplevelse, kurateret omkring alle dine ønsker, hvor opmærksomhed på detaljer er nøglen i The Circle-ejendommen for at stræbe efter din totale tilfredshed. Et udsøgt All Inclusive kulinarisk koncept, med udseende og fornemmelse og omhyggelighed, der kan konkurrere med ethvert ikke-alt inklusive tilbud. En overlegen full-service SPA, i samarbejde med verdenskendte Natura Bisse, som vil give velfortjente kongelige behandlinger for alle sanser til helt at komme til live. Et vandland til glæde for børnene. Aqua Park er det bedste sted i resortet for børn, sjov og masser af smil, du absolut ikke vil gå glip af. Uafbrudt plask og glidning gennem vandrutsjebaner er lige hvad Aqua Park handler om.

Køb Circle hos Paradisus Palma Real timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Circle hos Paradisus Palma Real før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Circle på Paradisus Palma Real, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Circle på Paradisus Palma Real

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Circle hos Paradisus Palma Real ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Circle på Paradisus Palma Real.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Circle hos Paradisus Palma Real kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.