Foto af Palm Beach Club
Foto af Palm Beach Club
Foto af Palm Beach Club
Foto af Palm Beach Club
Foto af Palm Beach Club

Adresse: Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.silverpointhotelsandresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Palm Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Beliggende over Playa de las Americas på øen Tenerife, Spanien, Vil du finde den populære timeshare Udvej Palm Beach Club. Find dig fuldstændig forkælet af tre hundrede og tres graders panoramaudsigt over den åbne azurblå himmel og mousserende hav lige ud for sandstrande. Denne udvej kunne ikke være bedre placeret til stranden, som er mindre end et stenkast væk, og også for fantastisk shopping og stilfulde natteliv. Du har fuld adgang til alle de udvej faciliteter og faciliteter-herunder pools, barer og restauranter. Hvis du ønsker at vælge selvforplejning, finder du din lejlighedskøkken fyldt med alt hvad du behøver for at vise dine evner og skabe de perfekte ferieretter til at nyde mens du ser solnedgangen fra din balkon eller terrasse.

Rejse og fritid gruppe Anbefaler stærkt at udforske muligheden for at eje timeshare På Palm Beach Club. Ingen anden udvej vil tilbyde denne grad af nærhed til spændingen ved Tenerife, Og alt der er at se og gøre reef dykning eller snorkling, tag et par runder golf eller tilbringe dagen lounging på en liggestol på Playa de las Americas stranden. Uanset hvad du vælger, kan du ikke gå galt.

Palm Beach Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Spillehal, Supermarked, Tøjvask, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Telefon, Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Bådsejlads (3.0 miles), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing ),
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Køb Palm Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Palm Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Palm Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Palm Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Palm Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Palm Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Palm Beach Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.