Billede af Osborne Apartments
Billede af Osborne Apartments
Billede af Osborne Apartments
Billede af Osborne Apartments
Billede af Osborne Apartments

Adresse: Hesketh Crescent, Meadfoot Strand, Torquay, Devon TQ1 2LJ, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.osborneapartments.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Osborne Apartments? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Torquay har tjent sig til kælenavnet 'Den engelske riviera', som burde give dig en ide om den slags hyggelige badeby, hvor du skal tilbringe ferien. Devon er ikke mangel på skønhed og heller ikke små landsbyer, hvor man kan få en clotted cream ice eller en pasty, men Torquay tager virkelig kiks når det kommer til flotte getaways.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere absolut elsker Osborne Lejligheder for sin utrolige udsigt og frisk havluft, sørg for at forfriskende lungerne træt af bylivet. Ud over charmen i selve feriestedet, timeshare giver adgang til ikke kun en indendørs pool, men en opvarmet udendørs en. Det betyder, at du kan svømme udendørs inden for havets øje, alt fra komforten til din luksuriøse bolig.

I løbet af dagen spadseretur langs de prisbelønnede strande, der prikker kysten, måske indulging i et sted af lokale fisk og skaldyr. Følg op med nogle clotted creme, en Devon delikatesse, der lustes overalt i verden. Vender tilbage til Osborne Lejligheder For en nightcap, er du sikker på at møde de samme venlige ansigter, du kender og elsker, da feriegæster kommer tilbage til dette feriested igen og igen.

Køb Osborne Lejligheder timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Osborne Lejligheder, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Osborne Apartments, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Osborne Apartments

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendomme i Osborne Apartments. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Osborne Apartments.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Osborne Lejligheder kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.