Foto af Ona Ogisaka Have
Foto af Ona Ogisaka Have
Foto af Ona Ogisaka Have
Foto af Ona Ogisaka Have
Foto af Ona Ogisaka Have

Adresse: Ona Ogisaka Have, C / Aquari, 3, 03700 Denia, Alicante, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.onaogisakagarden.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Ona Ogisaka Garden


Lys, hyggelig og behagelig: dette er timeshare I Ona Ogisaka Have. Set i det sydøstlige Spanien i fiskerihavnen i Denia - et sted med en historie der går tilbage til Carthages dage - finder du et sted, der brister med charme og kultur. Disse moderne og velholdte lejligheder har tekøkkener til selvforplejning gæster samt balkoner med udsigt over udvejens to udendørs swimmingpools med en fantastisk bjerg baggrund, der sikrer, at alle lejligheder får solskin på forskellige tidspunkter af dagen. Hvis det smukke vejr bliver en smule for varmt - især om natten - vil du desuden kunne nyde godt af et klimatiseret boligareal, hvor du kan have en eftermiddagssesta eller en fantastisk nats søvn.

Marineta Beach er en meget kort gåtur fra feriestedet, og den nærliggende havn er hvor du finder et væld af restauranter, barer og shopping - for ikke at nævne det skuespil af den daglige fangst, der læses! Hvis du foretrækker at blive i udvej, skal du udnytte spa og sauna, og i det usandsynlige tilfælde af dårlig vejr, tag en dukkert i indendørs swimmingpoolen. For lokalt inspireret køkken, besøg restauranten La Bodeguita. For ferieboliger med et traditionelt spansk land føler, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere anbefaler at overveje Ona Ogisaka Garden.

Ona Ogisaka Havefaciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Træningsudstyr, Elevator, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs),
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (31.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Live Underholdning , Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Alicante - (62 miles - 99 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Ona Ogisaka Garden timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Ogisaka Garden, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Ogisaka Garden, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Ogisaka Garden

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ona Ogisaka Garden ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Ogisaka Garden.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Ogisaka Garden kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.