Billede af Oasis Marigot
Billede af Oasis Marigot
Billede af Oasis Marigot
Billede af Oasis Marigot
Billede af Oasis Marigot

Adresse: Marigot Bay, PO Box 387, Castries, Saint Lucia
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.oasismarigot.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Oasis Marigot? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Oasis Marigot til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Oasis Marigot Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, strand, sejlads (udstyr tilgængeligt), vaskeri, live underholdning, restaurant, dykning, swimmingpool, windsurfing,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (7.0 miles), Golf (6.0 miles), Ridning (9.0 miles), medicinske faciliteter (7.0 miles), Tennis (6.0 miles),
Lufthavn
Vigie - (8 miles - 12 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Oasis Marigot

Når du køber timeshare på ejendomme som Oasis Marigot, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Oasis Marigot, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Oasis Marigot, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Oasis Marigot

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Oasis Marigot ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Oasis Marigot.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Oasis Marigot kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.