Foto af Nostos Select Vacation Club
Foto af Nostos Select Vacation Club
Foto af Nostos Select Vacation Club
Foto af Nostos Select Vacation Club
Foto af Nostos Select Vacation Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.nostosselect.gr

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Nostos Select Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Siden 1971 har Nostos Select Vacation Club været spændende feriegæster i hele Grækenland og resten af ​​verden. Som vi ved, er Grækenland civilisationens vugge i den vestlige verden, så hvor bedre til ferie? Din tid i Skiathos, Peilion og Kreta kan være fyldt med filosofi, historie, kultur og endda et strejf af drama!

Nostos Vælg Vacation Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Afviger per udvej
Resort faciliteter
Afviger per udvej
Nærliggende faciliteter
Afviger per udvej
Lufthavn
Afviger per udvej
Tjek ind / ud
Afviger per udvej

Køb Nostos Vælg Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Nostos Vælg Vacation Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Nostos Select Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Nostos Vælg Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Nostos Select Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Nostos Select Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Nostos Select Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.