Billede af Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Billede af Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Billede af Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Billede af Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Billede af Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Adresse: Agios Nikolaos, Kreta, 72100, Grækenland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wyndhamgrandmirabello.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Wyndham Grand Crete Mirabello Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Levende den uforlignelige værdi af autentisk kretensisk gæstfrihed, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay er dedikeret til at levere overlegne tjenester og ekstraordinære eventyr i et mesterligt renoveret kompleks omgivet af de frodige bjergskråninger lassithi og det euforiske Kretensiske Hav.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay's timeshare bungalows og suiter er blevet overordentlig opgraderet, og 55 vidunderlige private pools og boblebade blev tilføjet til dette enestående eventyrland. Ideelt designet til familier, par og begivenhedsdeltagere, de 311 værelser og bungalows blander intelligent den moderne raffinement og den fredfyldte elegance med ø-eliksiren og syntetiserer en uovertruffen gemmested dekoreret med oliventræer, perfekt til dine skræddersyede oplevelser.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay skiller sig ud af utallige grunde, som kan forelske den mest krævende gæst. Det fantastiske væld af kulinariske koncepter vil overraske din gane, mens den æteriske Mirabello Spa orkestreret af de professionelles beroligende hænder vil dulme din krop og sjæl. Oplev vores uendelige koncepter på to skinnende sandstrande, som stolt er blevet hædret med "Blå Flag Award", og nyd majestætiske rum designet til konferencer eller arrangementer og pragtfulde gymnastikområder netop på den dragende strand.

Gennemsyret af to fængslende pools - den ene kun designet til voksne -, granulerede strande, et sports- og fitnesscenter, fristende restauranter og barer, børneaktiviteter og en udendørs biograf, gør vores Beach Club Wyndham Grand Crete Mirabello Bay til en guddommelig utopi. Derudover kalder vores private lystbådehavn alle øsejlere, som udforsker Det Ægæiske Hav, til en ultramarin havn fyldt med det nødvendige udstyr og tjenester.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnepool, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Købmand, Tøjvask, Liveunderholdning, Legeplads, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), medicinske faciliteter (i nærheden), vandski (i nærheden), windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Heraklion - (45 miles - 72 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køber Wyndham Grand Crete Mirabello Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Wyndham Grand Crete Mirabello Bay før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Wyndham Grand Crete Mirabello Bay.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Wyndham Grand Crete kan Mirabello Bay være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.