Billede af Marriott's Timber Lodge
Billede af Marriott's Timber Lodge
Billede af Marriott's Timber Lodge
Billede af Marriott's Timber Lodge
Billede af Marriott's Timber Lodge

Adresse: 4100 Lake Tahoe Boulevard, South Lake Tahoe, Californien, CA 96150, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Timber Lodge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Find dig selv fordybet i naturens skønhed med timeshare på Marriott's Timber Lodge, der ligger i South Lake Tahoe, Californien. Majestætiske bjerge venter på at byde dig velkommen til dette uberørte, sofistikerede resort, hvor du vil finde et-, to- og treværelses logi, der er rummeligt nok til at huse hele din fest. The Heavenly Gondola ligger kun få skridt fra ejendommen og vil transportere alle ivrige skiløbere til toppen af ​​pisterne, selvom selve resortet har masser at tilbyde for at holde dig underholdt, det er her drømme bliver til virkelighed!

Marriott's Timber Lodge faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, madlavningsfaciliteter, pejs, video eller dvd
Resort faciliteter
Bar/cocktaillounge, træningsrum - udstyret, købmand/dagligvarebutik, vaskeri, aflåsning, sauna eller dampbad, skøjteløb - is, skiløb, langrend - alpint, swimmingpool - indendørs� Kørestolsadgang, spabad eller Boblebad
Nærliggende faciliteter
Strand, Cykelstier, Bådmarina/-udsætning, Biludlejning, Kasinospil, Dagspa, Underholdning - Live, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Restaurant, Sejlads/udlejning, Dykning, Tennis, Vandski
Lufthavn
Reno / RNO45 Miles / 72 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Marriott's Timber Lodge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Timber Lodge før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriott's Timber Lodge, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Timber Lodge

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriott's Timber Lodge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Marriott's Timber Lodge.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's Timber Lodge kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.