Foto af Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Foto af Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Foto af Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Foto af Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Foto af Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas

Adresse: 100 Nohea Kai-drev, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Maui Ocean Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Vinder af Trip Advisors 2014 Excellence Certificate Marriott er overvejet Maui Ocean Club for at være en juvel i kronen af ​​Ka'anapali Beach. Fundet i West Maui, Hawaii et område kendt for spektakulære resorts, restauranter og shopping gæster der bor her vil finde en bred vifte af aktiviteter, der tilbydes. Aktiviteter fundet på dette feriested spænder fra surfing i havet til at drage fordel af de tre on-site pools eller spille golf på nærliggende Ka'anapali Golf Course. Marriott's Maui Ocean Club har også et luksuriøst spa på stedet, tennisbaner, fitnesscenter på stedet og en række spisemuligheder, herunder en restaurant med udsigt over stranden. Der er endda en bar ved hovedpuljen, der serverer lækre cocktails og snacks, så du aldrig behøver at vove sig langt, hvis du leder efter en bid at spise.

Timeshare til salg på Marriott's Maui Ocean Club finder du indkvartering i en række suiter med 1 og 2 soveværelser med fuldt udstyret tekøkken og private balkoner med en fantastisk udsigt ud til øen, feriehave eller strand. Populær med timeshare ejere Rejse og fritid gruppe tror gæsterne vil finde personalet til at være venlige og hjælpsomme, ofte hilsen tilbagevendende gæster ved deres fornavn.

Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, DVD eller VCR
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Underholdning - Live, Træningsrum - Udstyret, Vaskeri Faciliteter, Lås-Off, Legeplads, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Udendørs, Tennis, Tilgængelig Tilgængelig, Whirlpool Spa eller Hot Tub, Trådløst Internet Adgang
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Biludlejning, Dag Spa, Fiskeri, Golf, Supermarked / Supermarked, Ridning, Sejlsport, Scuba Dykning
Lufthavn
Kahului / OGG27 Miles / 43 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Maui Ocean Club og Marriotts Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas kan være sikre i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.