Billede af Marriott's Ko Olina Beach Club
Billede af Marriott's Ko Olina Beach Club
Billede af Marriott's Ko Olina Beach Club
Billede af Marriott's Ko Olina Beach Club
Billede af Marriott's Ko Olina Beach Club

Adresse: 92-161 Waipahe Place, Kapolei, Oahu, HI 96707, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Ko Olina Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En signaturoplevelse med glitrende laguner og fredelige vandfald ved en oase ved stranden: dette er timeshare med Marriotts Ko Olina Beach Club, der ligger på den vestlige kyst af Oahu, Hawaii. Denne idylliske ø, der er kendt som paradis på jorden af ​​mennesker over hele verden, giver en rig og afslappende oplevelse for alle, der besøger, hvad enten det er første gang eller fjortende! Resortet er beliggende i et 642-acre gated community, som giver en atmosfære af at være en verden væk fra stress og jag.

Marriott's Ko Olina Beach Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, video eller dvd, madlavningsfaciliteter
Resort faciliteter
Bar/Cocktaillounge, Strand, Biludlejning, Dagspa, Underholdning - Live, Træningsrum - Udstyret, Købmand/dagligvarebutik, Tøjvask, Aflåsning, Legeplads, Restaurant, Sauna eller dampbad, Svømmebassin - Udendørs, Kørestolsadgang , spabad eller boblebad, trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Bådhavn/sejsætning, Fiskeri, Golf, Ridning, Sejlads/udlejning, Scubadykning, Tennis
Lufthavn
Honolulu/HNL17 Miles / 27 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Marriott's Ko Olina Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Ko Olina Beach Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriott's Ko Olina Beach Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Ko Olina Beach Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Ko Olina Beach Club-ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Marriotts Ko Olina Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's Ko Olina Beach Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.