Foto af Marriotts Vacation Club Destination Points
Foto af Marriotts Vacation Club Destination Points
Foto af Marriotts Vacation Club Destination Points
Foto af Marriotts Vacation Club Destination Points
Foto af Marriotts Vacation Club Destination Points

Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Marriott's Vacation Club Destinations Points


Mens Marriott Vacation Club Destinations-programmet i Nordamerika og Caribien vil tilbyde denne forbedrede mulighed for at nye kunder går fremad, vil de nuværende ejere opretholde de fulde rettigheder og privilegier i deres ejerskab. Samtidig har eksisterende ejere mulighed for at tilmelde sig dette nye program for yderligere at forbedre deres ferieoplevelse.

Programmet Marriott Vacation Club Destinations giver ejere mulighed for at indløse Vacation Club-point til at rejse inden for en af ​​fire feriesamlinger.

Marriott Vacation Club Collection: Nyd reservationsadgang blandt mere end 50 luksuriøse Marriott Vacation Club-resorts, inklusive: let adgang til enhver dags check-in, varierede opholdslængder, bred vifte af indkvarteringsstørrelser og flere valg af rejsesæson på resorts i Nordamerika og Caribien. Marriott Collection: Vælg mellem over 3,000 hoteller, og oplev nye destinationer gennem handel til Marriott Rewards-point. Explorer Collection: Rejs til nye lande eller krydse havene i luksus med bytte for mindeværdige og ekstraordinære rejsepakker. World Traveler Collection: Få adgang til et globalt system med over 2,500 resorts i mere end 75 lande via Interval International. MVCI World Traveler - Paris Årligt modtager ejere af Marriott Vacation Club-destinationer en tildeling af Vacation Club-point, der skal indløses til tilpassede flugtoplevelser. De har også mulighed for at bank, låne eller købe yderligere Vacation Club-point hvert år. Derudover giver det nye program ejere tjenesterne fra en personlig rådgiver for ferieejerskab til at hjælpe med rejsearrangementer inden for en af ​​de fire samlinger.

Siden starten i 1984 har Marriott Vacation Club fortsat med at omdefinere oplevelsen af ​​ferieejerskab. Ejere nyder sikkerhed for et program fra en anerkendt leder inden for timeshare-branchen, der nu tilbyder en mere skræddersyet oplevelse, der muliggør ubesværet rejse rundt i verden "the Marriott way".

MVCI Marriott Collection - New York Marriott Vacation Club er verdens førende inden for ejerskab af ferie. I 1984 blev Marriott det første branded hospitality-selskab, der kom ind i timeshare-branchen og tilføjede sin signaturkvalitet, service og gæstfrihedskompetence. Efter mere end 25 år med innovation og udvikling blev programmet Marriott Vacation Club Destinationer introduceret i 2010, der tilbyder uovertrufne oplevelser og uovertruffen fleksibilitet gennem brugen af ​​Vacation Club-point i fire samlinger, der kan skræddersys til at passe til en rejsendes behov.

Køb af Marriotts Vacation Club Destinationer Point timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts Vacation Club Destination Points før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriotts Vacation Club Destination Points, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Vacation Club Destination Points

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Vacation Club Destinations Points ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriotts Vacation Club Destination Points.

Alle søger Sælge timeshare brug af Marriotts Vacation Club Destinationer Point kan være sikre i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.