Billede af Marina Palace
Billede af Marina Palace
Billede af Marina Palace
Billede af Marina Palace
Billede af Marina Palace

Adresse: C / Es Calo 108, San Jose, Ibiza-Balearerne, 07829, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.intercorpgrp.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Marina Palace? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


A timeshare i Ibiza er altid en god investering i fritid. Populariteten af ​​denne festerø viser ikke noget tegn på aftagende, selv om det har været verdens mest eftertragtede feriemål i årtier. Spansk vin er en fornøjelse, uanset hvilken årstid du vælger at besøge i, med venlige ansigter, der er helt sikkert velkommen hele året rundt. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker Marina Palace, da det har sådan en utrolig udsigt. Solnedgangen synspunkt er især meget speciel og ikke at gå glip af.

Med restauranter på stedet er der ikke behov for at gå ud på jagt efter frokost og middag. Hovedstrimlen for natteliv er kun en kort taxitur væk, så hvis de unge i din gruppe eller faktisk de unge i hjertet ønsker at socialisere og gøre det, som Ibiza gør bedst, kan de frelse i deres fritid. Marina Palace er en god mulighed for blandede aldre, især da børn vil elske poolområdet og de ældre medlemmer af dit fest vil nyde naturen og chancen for at slappe af. Ibiza er sikker på aldrig at gå ud af stil, så dette feriested er et værdifuldt valg for et smukt hjem væk fra hjemmet, et sted at flygte til og nyde solskin, god mad og masser af aktiviteter.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Blå 1-17, 44-49
Hvid 9-16, 40-43
Rød 18-39, 50-52

Marina Palace faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Bådsejlads, Børn s Pool, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Handicappede enhed, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Golf (10.0 miles), Ridning (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
(Uger) søndag

Køb Marina Palace timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marina Palace, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marina Palace, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marina Palace

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marina Palace ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Marina Palace.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marina Palace kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.