Billede af Macdonald Villacana Resort
Billede af Macdonald Villacana Resort
Billede af Macdonald Villacana Resort
Billede af Macdonald Villacana Resort
Billede af Macdonald Villacana Resort

Adresse: Macdonald Resorts. Villacana Club, Carretera de Cadiz-Malaga, Km 166, 29689 Estepona, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: resorts.macdonaldhotels.co.uk/villacana/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Macdonald Villacana Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis det du leder efter i timeshare ejerskab er en forpligtelse til stil og excellence, se ikke længere end Macdonald Villacana Resort i solrige Malaga, Spanien. Med alle enheder sydvendt - hvilket gør det meste af året rundt godt vejr på Costa del Sol - vil du ikke være i solskin i dette tropiske paradis. Din rummelige og komfortable lejlighed vil tilbyde privatlivets fred i hotellets frodige haver, sammen med aircondition i hele og upåklagelig service. Feriestedet selv bærer en atmosfære af charme og afslapning, med faciliteter til at matche: en pool med bar ved poolen, sauna og tyrkisk bad og en fuld spa for en ægte forkælelse oplevelse.

Restauranterne på stedet tilbyder et bredt udvalg af køkkener og forfriskninger, og hvis du gerne vil forlade de små til at have det sjovt, mens du nyder en pause, tilbyder hotellet også en børneklub. Kun fem minutters gang fra feriestedet er byen Cancelada, og en kort køretur væk finder du Puerto Banus og Marbella blandt mange andre spændende og populære destinationer. For alle dine vigtigste ferie krav, Rejse og fritid gruppe er glad for at præsentere timeshare med Macdonald Villacana Resort.

Macdonald Villacana Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle Enheder) Køkken (Alle Enheder, Fuld) Aircondition (Nogle Enheder) Opvaskemaskine (Nogle Enheder) Mikrobølgeovn (Nogle Enheder)
Resort faciliteter
Strandpool (indendørs / udendørs) Børnepool Tennis Træningsudstyr Sauna Spillelokale Legeplads Live underholdning Biludlejning Dagligvarer Tøjvask Medicinsk facilitet Restaurant Snackbar
Nærliggende faciliteter
Vandski (i nærheden) Windsurfing (i nærheden) Golf (2.0 km) Ridning (i nærheden) Health Club (2.0 miles) Casino (6.0 miles)
Lufthavn
Malaga - 48.0 miles / 77.0 km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Macdonald Villacana Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Macdonald Villacana Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Macdonald Villacana Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Villacana Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Macdonald Villacana Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Macdonald Villacana Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Macdonald Villacana Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.