Billede af Macdonald Dona Lola Resort
Billede af Macdonald Dona Lola Resort
Billede af Macdonald Dona Lola Resort
Billede af Macdonald Dona Lola Resort
Billede af Macdonald Dona Lola Resort

Adresse: Macdonald Dona Lola Resort, Carretera de Cadiz Kilometro 197.5, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.macdonaldhotels.co.uk/resorts/dona-lola/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Macdonald Dona Lola Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fundet på Costa Del Sol i Malaga Spansk vin. Dette feriested ligger kun en kort gåtur fra Calahonda, hvor besøgende kan finde en række butikker, tapasbarer, restauranter og et natteliv. Denne kystby er kendt for sin landlige stemning, grønne områder og golfbane med fire golfbaner at vælge imellem. Calahonda har tre kommercielle centre med 45 restauranter blandt andre butikker, herunder flere supermarkeder og banker. Med så meget at vælge imellem Rejse og fritid gruppe tror timeshare ejere besøger byen bør kunne finde hvad de søger fra denne by.

Macdonald Dona Lola Club er et stort feriested med en svingbad 270ft. Feriestedet har også subtropiske haver med svajende palmer og tumbling vandfald med en skrå hældning mod Middelhavet, der karakteriserer udvej.

timeshare Ejere på dette feriested finder det tilbyder en bred vifte af faciliteter med to udendørs swimmingpools, en indendørs pool og barneseng for små børn. Yderligere aktiviteter omfatter en golf, tennisbane, motionsrum, snookerborde, sauna, spabad og tyrkisk bad. Udvej har også en indbydende bar, der findes på en terrasse, restaurant med regelmæssig underholdning og børneklub.

Indkvartering til rådighed for timeshare Ejere kommer i et udvalg af en, to og tre værelses lejligheder med privat terrasse eller balkon og møbleret til en høj standard.

Lejligheder med 1 soveværelse på Macdonald Dona Lola Club er udstyret med en dobbeltseng eller en dobbeltseng og en sovesofa i opholdsstuen. To værelses lejligheder er udstyret med en dobbeltseng i soveværelset, dobbeltseng, sovesofa. Tre værelses lejligheder har en dobbeltseng i soveværelse og dobbeltseng i de andre soveværelser. Der er også en sovesofa i stuen og to separate badeværelser.

Lejlighederne på Macdonald Dona Lola Club har aircondition, tilbyder vasketøj på værelset og inkluderer en række faciliteter, herunder telefon, pengeskab, køleskab, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Tv'et i lejlighederne kommer med et interaktivt tv, så gæsterne kan se e-mails og få adgang til internettet, efterspørgselsfilm, musikbibliotek og et udvalg af børne-spil.

Macdonald Dona Lola Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Frisør, Gym, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Tennis , Whirlpool / Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (2.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Dykning (3.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (3.0 miles), Windsurfing (3.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Macdonald Dona Lola Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Macdonald Dona Lola Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Macdonald Dona Lola Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Dona Lola Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Macdonald Dona Lola Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Macdonald Dona Lola Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Macdonald Dona Lola Resort kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.