Foto af Los Olivos
Foto af Los Olivos
Foto af Los Olivos
Foto af Los Olivos
Foto af Los Olivos

Adresse: Costa Adeje, Playa de Fanabe,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sandandsea.es/olivos/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Los Olivos? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beliggende i en privilegeret position på Costa Adeje i Tenerife, Spanien, er Los Olivos Beach Resort en fantastisk timeshare udvej for dem der ønsker sol, sol, sol! En ekstraordinær udvej lige på Playa de Fanabe stranden, alt hvad du skal gøre for at få adgang til strandklubben er krydser promenaden. Det er på stranden klubben, hvor du finder to store puljer, solarium, fantastiske haver, poolbar med daglig happy hour og meget mere. Der tilbydes også gratis trådløs internetadgang, fitnesscenter og hydromassage.

Alle de næsten 200 lejligheder er fuldt selvstændige. Du kan vælge fra studio hele vejen til tre-værelses enheder, som alle har store private terrasser / balkoner. Der er også havvendte duplex lejligheder, hvis du vil have dit syn at være et snit over resten. Hele Fanabe-området har været stærkt investeret i løbet af det sidste årti, hvilket betyder at du kan udnytte spa-centre, butikker, liveunderholdning, shopping, eksklusive restauranter og meget mere!

Spis i buffetrestauranten, nyd frisk grillet billetpris til frokost eller drage fordel af dit fuldt udstyret køkken på selvbetjeningsbasis. Udvej har en afkølet atmosfære, som passer til alle typer rejsende. Med mange lejligheder nu nyrenoveret, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere mener, at der aldrig har været en bedre tid til at overveje Los Olivos Beach Resort.

Køb Los Olivos timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Los Olivos, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Los Olivos, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Los Olivos

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Los Olivos. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Los Olivos.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Los Olivos kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.