Billede af Los Claveles
Billede af Los Claveles
Billede af Los Claveles
Billede af Los Claveles
Billede af Los Claveles

Adresse: Asomada de Los Ceres, Los Cristianos, Arona, Tenerife, De Kanariske Øer
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wimpen.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje i Los Claveles


Denne meget eftertragtede luksus timeshare resort fra Wimpen er baseret i centrum af byen Los Cristianos. Los Claveles kan findes i den sydlige del af Tenerife, Spanien, og er vært for mange faciliteter, herunder en ferskvandsopvarmet swimmingpool med tilhørende poolbar, mindre børnepool, tennis og live underholdning. Der er selvfølgelig shopping i nærheden med et lille supermarked, samt restauranter og vandsport.

Lejlighederne, uanset om de er studiolejligheder eller de mere udvalgte to-værelses enheder, tilbyder en høj kvalitet og er blevet kræsne indrettet til at afspejle deres omgivelser. Alle lejligheder er udstyret med moderne bekvemmeligheder og har store balkoner med liggestole, som ejerne kan bruge i privatlivets fred.

Byen Los Cristianos er et populært område på Tenerife, med sine fiskeekspeditioner og bådture, som kan arrangeres ved havnen. De store strande er sikre og velegnede til svømning, og hvis du rejser til La Gomera, vil du sandsynligvis se delfiner. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er glade for at kunne tilbyde timeshare til privat videresalg på RCI Gold Crown Wimpen feriestedet Los Claveles.

Los Claveles faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (3.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Hundeklub (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Squash , Vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køber Los Claveles timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Los Claveles før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Los Claveles, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Los Claveles

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Los Claveles ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Los Claveles.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Los Claveles kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.