Foto af Lomakyla Onnenvirta
Foto af Lomakyla Onnenvirta
Foto af Lomakyla Onnenvirta
Foto af Lomakyla Onnenvirta
Foto af Lomakyla Onnenvirta

Adresse: Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola, Finland
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Lomakyla Onnenvirta? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En perfekt tilflugtssted fra civilisationen, Lomakyla Onnenvirta kan findes blandt en stor skov og bondehuse på en bakke med udsigt over Omnenvirta-floden. Beliggende i den pittoreske nordlige Karelen, østlige Finland gæsterne finder et lille udvalg af aktiviteter i nærheden i dette landlige område, herunder en strand, alpint skiløb, ridning eller besøge en af ​​de lokale landsbyer. Gæsterne finder en restaurant inden for gåafstand plus en købmand og café inden for kørselsafstand.

Alle søger at købe timeshare På Lomakyla Onnenvirta vil finde indkvartering består af minimalistiske studio og to værelses lejligheder inde i træhuse. Gæsterne finder studiolejlighederne og tilbyder et stort udvalg af faciliteter, herunder fjernsyn og delvis køkken. Det delvise køkken er udstyret med mikrobølgeovn, køleskab og to kogeplader, så gæsterne kan spise i, hvis de vælger. Faciliteterne i toværelseslejlighederne omfatter en sauna, pejs, tv og fuldt udstyret køkken med vaskemaskine tørretumbler og opvaskemaskine.

timeshare Ejere på Lomakyla Onnenvirta finder udvej er bygget i en typisk karelsk stil og tilbyder en række faciliteter på stedet, herunder sauna, snescooter og adgang til både på floden. Aktiviteterne på dette feriested består af sejlads, langrend, fiskeri, onsite butikker og en legeplads.

Rejse og fritid gruppe Tror dette ville gøre et vidunderligt valg for alle, der ønsker at købe timeshare Som et middel til at komme væk fra det hele med deres kæledyr i tankerne. Lomakyla Onnenvirta beder gæsterne om at anmelde udvej, inden de fører kæledyr sammen.

Lomakyla Onnenvirta Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, minikøkken / fuld), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (nogle enheder), vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Langrend, Fiskeri, Sø, Legeplads Område,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (50.0 miles), Strand (3.0 miles), Downhill Ski (31.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (14.0 miles), Medicinsk Udstyr (12.0 miles),
Lufthavn
Joensuu - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Lomakyla Onnenvirta timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Lomakyla Onnenvirta, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Lomakyla Onnenvirta, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Lomakyla Onnenvirta

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Lomakyla Onnenvirta. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Lomakyla Onnenvirta.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Lomakyla Onnenvirta kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.