Foto af Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto af Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto af Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto af Laguna Holiday Club Phuket Resort
Foto af Laguna Holiday Club Phuket Resort

Adresse: 61 Moo 4, Srisoonthorn Road, Cherngtalay, Thalang, Phuket, Thailand 83110,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lagunaholidayclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på LHC Phuket Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Laguna Holiday Club Phuket Resort er synonymt med en perfekt familieflugt i Phuket, Thailand. Ethvert indfald og behov hos alle medlemmer vil helt sikkert blive opfyldt og endda overskredet i dette suitehotel, der ligger kun to minutter væk fra Bang Tao Beach med gratis shuttleservice.

Ved ankomsten byder gæsterne farverige og moderne suiter på. Hver af disse fireogfyrre timeshare enheder giver rigelig komfort og lethed. Faciliteter, der er fælles for juniorsuiterne og suiterne med 1 soveværelse, omfatter et rummeligt soveværelse, opholdsstue, gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv med kabelprogrammering og dvd-afspiller, fuldt udstyret køkken med spisestue og eget badeværelse. I øvrigt, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker de hyggelige balkoner, der fører til fantastiske udsigter på golfbanen, poolen eller lagunen.

Derfor er denne golfbane en 18-hullers skønhedskrone Laguna Holiday Club Phuket Resort. Det er det perfekte sted at øve dit swing og have det sjovt med hele din yngel. Der er også en swimmingpool på stedet med en vandrutsjebane og bar, plus en børneklub, fitnesscenter med glasvægge, businesscenter og en 24-timers klinik. Der serveres masser af næring i restauranten Seedlings, og spaen uddeler også foryngende behandlinger.

Laguna Holiday Club Phuket Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool Børnepool Golf Træningsudstyr Elevator Biludlejning Tøjvask Restaurant Snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (i nærheden) Windsurfing (i nærheden) Dykning (i nærheden) Sejlads (i nærheden) Fiskeri (i nærheden) Tennis (i nærheden) Ridning (i nærheden) Spa (i nærheden) Spillerum (i nærheden) Legeplads (i nærheden) Live underholdning ( I nærheden) Dagligvarer (i nærheden) Frisør (i nærheden)
Lufthavn
Phuket Internationale Lufthavn - 12.0 km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Laguna Holiday Club Phuket Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Laguna Holiday Club Phuket Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Laguna Holiday Club Phuket Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Laguna Holiday Club Phuket Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Laguna Holiday Club Phuket Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Laguna Holiday Club Phuket Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Laguna Holiday Club Phuket Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.