Foto af Lake Arrowhead Chalets
Foto af Lake Arrowhead Chalets
Foto af Lake Arrowhead Chalets
Foto af Lake Arrowhead Chalets
Foto af Lake Arrowhead Chalets

Adresse: 28200 Highway 189, Suite F-240
Lake Arrowhead, CA, 92352, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vriresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Lake Arrowhead Chalets? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Lake Arrowhead Chalets til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Lake Arrowhead Chalets Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Spillehal, sauna, svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Sejlsport (26.0 miles), Langrend (18.0 miles), Downhill Ski (18.0 miles), Fiskeri (i nærheden), Supermarked (i nærheden), Frisør (i nærheden), Ridning (26.0 miles), Live underholdning (1.0 miles) ), Medicinske faciliteter (4.0 miles), Racquetball (3.0 miles), Restaurant (i nærheden), Shoppingområde (i nærheden), Skiskole (i nærheden),
Lufthavn
Ontario - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, søndag

Nyd et hjemmefra-oplevelse på Lake Arrowhead Chalets

Når du køber timeshare til ejendomme som Lake Arrowhead Chalets, er du garanteret en årlig væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Lake Arrowhead Chalets, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Lake Arrowhead Chalets, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Lake Arrowhead Chalets

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Lake Arrowhead Chalets. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Lake Arrowhead Chalets.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Lake Arrowhead Chalets kan være sikkert i den viden, at de er i trygge hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.