Billede af Appartamenti La Maison De Vacances
Billede af Appartamenti La Maison De Vacances
Billede af Appartamenti La Maison De Vacances
Billede af Appartamenti La Maison De Vacances
Billede af Appartamenti La Maison De Vacances

Adresse: Localita Cielo Altro,, Cond. La Grand' Ourse, Breuil-Cervinia, Italien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: http://la-maison-de-vacances.breuil-cervinia.hotels-in-it.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Appartamenti La Maison De Vacances? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare på Appartamenti La Maison De Vacances Breuil-Cervinia ligger 550 meter fra Bike Park del Cervino samt tilbyder lufthavnstransport og tøjvask. Det ligger 1 km fra centrum af Breuil-Cervinia og 55 km fra Aosta.

Lac Bleu ligger mindre end 1.7 km derfra. En kort afstand til en svævebanestation giver dig mulighed for at komme til Breuil på ingen tid. Appartamenti La Maison De Vacances ligger få minutter fra Cieloalto-skiliften.

For din komfort finder du en balkon, et opholdsområde og et separat toilet. Et køleskab og køkkenudstyr tilbydes på disse værelser.

Gæsterne kan nyde italienske retter på Bar lo Stambecco inden for 5 minutters gang fra ejendommen. Sådanne aktiviteter som sneskiløb og ridning tilbydes også.

Køb af Appartamenti La Maison De Vacances timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Appartamenti La Maison De Vacances før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Appartamenti La Maison De Vacances, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Appartamenti La Maison De Vacances

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Appartamenti La Maison De Vacances ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Appartamenti La Maison De Vacances.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Appartamenti La Maison De Vacances kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.