Foto af La Ermita
Foto af La Ermita
Foto af La Ermita
Foto af La Ermita
Foto af La Ermita

Adresse: La Ermita, Partido del Durillo, 29650 Mijas-Pueblo, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: resorts.macdonaldhotels.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Macdonald La Ermita? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Paradis er ikke længere tabt med timeshare på året rundt La Ermita resort ligger i den rolige, traditionelle andalusiske by Mijas, Spanien. En del af Macdonald-kæden ligger i en bjergskråning og tilbyder transcendent udsigt over Sierra Nevada-bjergene - synlig fra alle lejligheder i byen. Mens udvej kan virke fjernt, er det en kort køretur fra lufthavnen, strande og turistattraktioner som Gibraltar. Hvis du hellere ikke vil leje en bil, skal du tage en af ​​de komfortable billige busser, der kører hver halve time til vigtige byer som Fuengirola og Torremolinos.

Personalet her er imødekommende, venlige, opmærksomme og charmerende - alt hvad du kunne ønske for en lempelig ferie. Nyd de store udendørs swimmingpools eller opvarmet indendørs pool sammen med sauna og dampbad faciliteter og et aromaterapi bruser-bare perfekt til afslapning i slutningen af ​​en anden lang, solrig dag. Vandre Mijas smalle gader og lær lokalbefolkningen at kende og befolke i følelsen af ​​at begynde helt opslugt i fred og ro. Rejse og fritid gruppe mener, at timeshare på La Ermita er værd at overveje-en udvej lys år foran sine naboer.

La Ermita faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Elevator, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (6.0 miles), Bådsejlads (6.0 miles), Casino (16.0 miles), Fiskeri (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Health Club (4.0 miles), Ridning (4.0 miles) Tøjvask (Nærliggende), Liveunderholdning (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (4.0 miles), Tennis (4.0 miles), Vandski (6.0) miles),
Lufthavn
Malaga - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af La Ermita timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej La Ermita, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med La Ermita, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på La Ermita

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af La Ermita ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med La Ermita.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af La Ermita kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.