Foto af La Cote D Azur
Foto af La Cote D Azur
Foto af La Cote D Azur
Foto af La Cote D Azur
Foto af La Cote D Azur

Adresse: 1 Manaba Beach Road, PO Box 1591, Manaba Beach, KZN 4276, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lacotedazurresort.co.za

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på La Cote D'Azur? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En af de bedste selvforplejning resorts i Sydafrika, La Cote d'Azur ligger i den nordlige ende af den kilometer lange Margate-strand. Bygget på seks etager, traadte tilbage fra Manaba-slutningen af ​​Margate Beach, denne smukke timeshare udvej giver hver lejlighed en fantastisk udsigt over stranden. Der er en tidevandsbassin bygget ind i klipperne langs kysten for dem, der foretrækker en stille dukkert med livreddere på vagt. Udvej er tæt på restauranter og charmerende butikker, der er vrimler i Margate / Uvongo området.

Prøv en række velsmagende lækkerier på fransk Vanilla, onsite kaffebar. De har en omfattende menu med lette måltider som kurve, burgere, salater og pubgrub. De har en række forfriskende drinks og shakes. Der tilbydes også roomservice.

Nyd alkoholiske og ikke-alkoholholdige drikkevarer ved poolen-cocktailbaren sammen med swimmingpoolens kølevand. Vælg en sundowner eller en pick-up når som helst på dagen fra en omfattende menu med cocktails.

Træd tilbage fra Manaba-slutningen af ​​Margate Beach og bygget på seks etager. Den smukke udvej giver hver lejlighed en storslået udsigt over haven. De to soveværelser, seks sleepers er ideelle til par eller små familier, disse lejligheder er fuldt selvforplejning og står over for havet. De har også en privat balkon eller gårdhave og hver har deres eget kullbrød. De tre soveværelser, otte sovende enheder er store, åbne lejligheder ideel til store familier eller vennegrupper. De vender ud mod havet og har egen balkon og privat kogel braai.

La Cote D Azur faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Børnepasning, Fiskeri, Squash, Svømmebassin, Telefon, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Vandski (I nærheden),
Lufthavn
Louis Botha / Durban - (81 miles - 130 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Købe La Cote D Azur timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej La Cote D Azur, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med La Cote D Azur, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på La Cote D Azur

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af La Cote D Azur ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med La Cote D Azur.

Alle søger Sælge timeshare at bruge La Cote D Azur kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.