Billede af Kuhio Banyan Club
Billede af Kuhio Banyan Club
Billede af Kuhio Banyan Club
Billede af Kuhio Banyan Club
Billede af Kuhio Banyan Club

Adresse: 2310 Kuhio Ave., Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kuhio-banyan.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Kuhio Banyan Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når i Honolulu er der ingen bedre adresse end Kuhio Banyan Club. Dens centrale beliggenhed giver dig alle de fordele, du har brug for til at trykke dybt ind i den blandede tallerken af ​​øen-stil, som Hawaii tilbyder. Hotellet ligger kun fem minutters gang fra travle Waikiki Beach. I og omkring er de populære spisesteder og indkøbscentre på Kuhio Avenue og Kalakaua Avenue, herunder International Marketplace og Royal Hawaiian Shopping Center. Det modtager specielt topmærker fra Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere for sin plads langs den offentlige buslinje, der forbinder dig med de bedste seværdigheder i området, såsom Honolulu Zoo, Waikiki Aquarium, Ala Moana Center, University of Hawaii at Manoa og Diamond Head.

I mellemtiden viser over sexti dronningstudier dig komforten i øen. Disse timeshare enhederne er udstyret med aircondition, opholdsstue med kabel-tv og sovesofa, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse. Komfurer med komfur med to brændere, mikrobølgeovn, køleskab og køkkengrej og tallerkener er også installeret i alle rum. Wi-Fi-adgang er tilgængelig og opgraderede værelser tilføje væg senge. Desuden giver Kuhio Banyan Club dig mere bekvemmeligheder på stedet med faciliteter som pengeautomat, vaskeri, ismaskine, drikkevareautomat, boogiebræt og badehåndklæder, måtter og parasoller.

Kuhio Banyan Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Vaskeri, Elevator, Medicinsk Faciliteter, Restaurant,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Træningsudstyr (1.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Fitness Club (1.0 miles), Ridning (10.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Racquetball (2.0 miles), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Honolulu International - (10 miles - 16 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Kuhio Banyan Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Kuhio Banyan Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Kuhio Banyan Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Kuhio Banyan Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Kuhio Banyan Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Kuhio Banyan Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Kuhio Banyan Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.