Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village
Billede af Korora Bay Village

Adresse: 64 James Small Drive, Coffs Harbour, NSW 2450, Australien,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kororabayvillage.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Korora Bay Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En central beliggenhed, en lækker hvid sandstrand og en spektakulær safransolnedgang udgør Korora Bay Villages generøse tilbud til feriegæster i Coffs Harbour, Australien. Dette boutique-resort ligger kun fem minutters kørsel fra Diggers Beach og The Big Banana. Dolphin Marine Magic og Coffs Harbour's City Centre er også ti minutter væk.

Indenfor har den moderne bolig terrasser med sikkerhedsskærme, der lukker masser af luft ind. Disse timeshare enheder sove fire og seks personer komfortabelt. Faciliteter, der er fælles for alle lejligheder med XNUMX og XNUMX soveværelser, inkluderer aircondition og overheadventilator, Wi-Fi, fladskærms-tv, opholdsområde med sovesofa, fuldt udstyret køkken, stryge- og vaskefaciliteter samt badeværelse med bruser og hårtørrer.

Frodige grønne områder bugter sig i og omkring resortet. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker den forfriskende atmosfære, det skaber. Dette forstærkes yderligere af den store solopvarmede udendørs pool med spabad, samt børnebassinet og grillpladsen. Andre faciliteter, du kan nyde på stedet, omfatter en café, tennisbane, spillelokale, bibliotek og massage- og skønhedsbehandlinger. Gratis brug af fiskeudstyr, boogieboards og picnicsæt er også tilgængelig. Parkering er også gratis ved Korora Bay Village og har plads til campingvogne og trailere.

Korora Bay Village faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børnepool, Spillelokale, Handicap-enhed, Tøjvask, Svømmebassin, Tennis, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), Fiskeri (i nærheden), Golf (i nærheden), købmand (3.0 miles), medicinske faciliteter (3.0 miles), Restaurant (1.0 miles), Scuba Diving (6.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles), vand Skiløb (6.0 miles),
Lufthavn
Coffs Harbour - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Korora Bay Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Korora Bay Village før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Korora Bay Village, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Korora Bay Village

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Korora Bay Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Korora Bay Village.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Korora Bay Village kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.