Billede af Kilconquhar Estate & Country Club
Billede af Kilconquhar Estate & Country Club
Billede af Kilconquhar Estate & Country Club
Billede af Kilconquhar Estate & Country Club
Billede af Kilconquhar Estate & Country Club

Adresse: Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skotland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kilconquharcastle.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Kilconquhar Estate and Country Club


Denne vidunderlige familie feriested kan findes i East Neuk of Fife, Skotland Beliggende i den hyggelige lille by blandt 130 acres af smukke højland grunde. Rejse og fritid gruppe Tro boet tilbyder en bred vifte af fritidsfaciliteter herunder en opvarmet swimmingpool, saunaer og gymnasium. Det er også et ridecenter, der omfatter ridningstimer og strandrundturer, aromaterapi-behandlinger, børneklub og sightseeingture omkring East Neuk så timeshare Ejere bør altid have masser at gøre.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud, der også er åbne for besøgende på ejendommen. Den Hvide Cockade, en bistro-stilrestaurant tilbyder måltider mellem 8: 30am - 8: 45pm, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad med skotsk tema. Menuen har også en børnemenu og en kontinental morgenmad tilbydes. Lindsay-værelset har en traditionel skotsk indstilling og er åben til aftensmad onsdag aften og tilbyder et tre retters måltid. Private bookinger er også tilgængelige.

timeshare Indkvartering på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger omkring grunden af ​​ejendommen spænder fra slot suiter, villaer og historiske hytter i udkanten af ​​?? ejendommen. Indkvartering består af to, tre og fire soveværelser og har deres egne unikke egenskaber. Faciliteter fundet i ejendommene kan variere med hytter, der har deres egen private have og boblebade i de tre soveværelser villaer. Indkvarteringen på ejendommen har et udstyret køkken som standard, mindst to badeværelser, en stue og spiseplads, to fjernsyn, en dvd-afspiller og gratis trådløs internetadgang.

Kilconquhar Estate & Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Filmudlejning
Resort faciliteter
Sportsbaner / -pladser, Arkade / spillehal, Fitnesscenter, Dampbad, Spa, Spa-tjenester: Massage, Billard eller poolbord, Indendørs swimmingpool, Sauna, Onsite - Swimmingpool - børn: Ja, Tøjvask
Nærliggende faciliteter
ATM / bank, Natklub (23.0 mi), Medicinsk facilitet (1.0 mi)
Lufthavn
Edinburgh - 43 miles
Tjek ind / ud
Fredag ​​eller lørdag

Køb Kilconquhar Estate & Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Kilconquhar Estate & Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Kilconquhar Estate & Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Kilconquhar Estate & Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Kilconquhar Estate & Country Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Kilconquhar Estate & Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Kilconquhar Estate & Country Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.