Foto af Kenwick Woods
Foto af Kenwick Woods
Foto af Kenwick Woods
Foto af Kenwick Woods
Foto af Kenwick Woods

Adresse: Kenwick Park, Louth
Lincolnshire, LN11 8NR, ENGLAND
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kenwick-park.co.uk/kenwickwoods.html

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Kenwick Woods? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Kenwick Woods til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Kenwick Woods faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed)
Resort faciliteter
Børnepasning, Børnepool (indendørs / udendørs), Træningsudstyr, Golf, Health Club, Tøjvask, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Swimmingpool (indendørs / udendørs), Telefon, Tennis, Spabad / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (2.0 miles), Sejlsport (6.0 miles), Fiskeri (9.0 km), Købmand (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Sø (6.0 miles), Medicinske faciliteter (2.0 miles),
Lufthavn
London Heathrow - (25 miles - 40 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra oplevelse på Kenwick Woods

Når du køber timeshare på ejendomme som Kenwick Woods, er du garanteret en årlig slippe væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Kenwick Woods, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Kenwick Woods, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Kenwick Woods

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Kenwick Woods ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Kenwick Woods.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Kenwick Woods kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.