Foto af Karma Royal Monterio
Foto af Karma Royal Monterio
Foto af Karma Royal Monterio
Foto af Karma Royal Monterio
Foto af Karma Royal Monterio

Adresse: Arpora-Baga Road, Arpora,
Bardez, Goa 403 518, Indien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalresorts.com.au

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Karma Royal Monterio? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Karma Royal Monterio er en smuk påmindelse om, hvordan det rige og frodige liv kan være, hvis man kun beslutter sig for fuldt ud at omfavne det. For timeshare Ejer, der ønsker en komplet smag af Goa, Indien, er der ikke noget bedre sted at være. Beliggende på en bjergskråning er dette hotel få minutter væk fra aktivitets eksplosionen på de nærliggende strande pakket med pulserende barer og interessante natmarkeder. Feste hele natten. Svøm, indtil dine arme giver ud. Tage på sejltur. Spektakulære oplevelser er ikke til stede her - ikke kun i områdets attraktioner, men også inden for selve feriestedet.

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere glæde i faciliteterne på stedet. Luxuriate i de mange pools med en splash pool, springvand, boblebad og jungle. Dyk ind i spaens sjælfulde menu. Der er også et spilområde, motionscenter, dagligvarebutik og udflugtsskranke.

De airconditionerede lejligheder på Karma MonteRio er også en charmerende oplevelse. Hver af studierne og en- og toværelsesenhederne er store, farverige og komfortable; Ideel til par, familier og venner at ringe hjem. Alle værelser har et moderne design med faciliteter, herunder dobbelt- eller enkeltsenge, eget badeværelse, fladskærms-tv, elkedel, brødrister, Wi-Fi og privat balkon.

Karma Royal Monterio faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Tæppe (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, børnebassin, træningsudstyr, spillerum, købmand, vaskeri, levende underholdning, legepladsområde, restaurant, snackbar, swimmingpool,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Vandski (6.0 miles),
Lufthavn
Dabolim - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Karma Royal Monterio timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Karma Royal Monterio, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Karma Royal Monterio, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Karma Royal Monterio

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Karma Royal Monterio ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Karma Royal Monterio.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Karma Royal Monterio kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.