Billede af Jardines del Sol
Billede af Jardines del Sol
Billede af Jardines del Sol
Billede af Jardines del Sol
Billede af Jardines del Sol

Adresse: Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Jardines-Del-Sol/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Jardines del Sol


Jardines Del Sol tilbyder timeshare ejerskab, der er et snit ovenfor. Et sofistikeret feriested i det lige så sofistikerede Playa Blanca-område på Lanzarote, Spanien, vil du blive behandlet med solskin året rundt og fængslende udsigt lige fra din balkon eller terrasse. Hos Travel and Leisure Group hører vi altid fra kunder, der er begejstrede for personaleservicen, og hvordan de ser ud til at være stolte af deres arbejde - dette viser sig i den ulasteligt velholdte bolig og det udvendige. Hvis du søger ro, har resortet en rolig og intim atmosfære med haver og grunde klar til at indhylle dig i uberørt komfort.

Udforsk denne fantastiske vulkanø på din fritid, enten ved at leje en bil eller bruge de forskellige hurtige og pålidelige offentlige transportmuligheder. Oplev afsondrede bugter og bugter, hvor du kan slappe af, mens du er beskyttet mod de stærkere brise, der ruller ind fra det azurblå hav. Din upåklageligt møblerede lejlighed eller villa vil give dig lyst til ingenting - alt er lige ved hånden for at gøre dit ophold til et ægte hjem hjemmefra. Til din næste ferieinvestering kan du overveje timeshare-ejerskab hos Jardines Del Sol.

Jardines del Sol faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Fjernsyn
Resort faciliteter
Biludlejning, Underholdning: Live, Supermarked, Tøjvask, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool: Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere
Nærliggende faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Fitnessrum: Udstyret, Fiskeri, Sejlads / Udlejning, Dykning, Tennis
Lufthavn
Arrecife / ACE 25 Miles
Tjek ind / ud
Torsdag

Køber Jardines del Sol timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Jardines del Sol før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Jardines del Sol, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Jardines del Sol

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Jardines del Sol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Jardines del Sol.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Jardines del Sol kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.