Billede af Ivory Grand Hotel Apartments
Billede af Ivory Grand Hotel Apartments
Billede af Ivory Grand Hotel Apartments
Billede af Ivory Grand Hotel Apartments
Billede af Ivory Grand Hotel Apartments

Adresse: Barsha først, bag Mall of the Emirates, PO Box 391977, Dubai, 25605, De Forenede Arabiske Emirater
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.ivorygrandhotels.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ivory Grand Hotel Apartments? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ivory Grand Hotel Apartments Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Room Service til rådighed, køkken, badeværelse, dinining område og opholdsstue
Resort faciliteter
Restaurant, gavebutik eller nyhedsboks, Spillehal, Spa, Svømmebassin, Sauna, Fitnessrum, Svømmebassin, Flersproget personale, Vaskeri, Restaurant / Dining, Snackbar, Restaurant / spisestue
Nærliggende faciliteter
Shopping, Forlystelsesparker, Vandland, Vingårde, Rekreation, Windsurfing, Downhill Ski, Fiskeri, Sejlsport, Strand, Skiskole, Jagt, Vandski, Dykning, Golf, Ridning, Tennis
Lufthavn
Dubai Lufthavn
Tjek ind / ud
14: 00 - fredag, lørdag

Køb Ivory Grand Hotel Apartments timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ivory Grand Hotel Apartments, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ivory Grand Hotel Apartments, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ivory Grand Hotel Apartments

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Ivory Grand Hotel Apartments. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ivory Grand Hotel Apartments.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ivory Grand Hotel Apartments kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.