Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort

Adresse: 123 Silver Point Drive, Freeport, BAHAMAS
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.islandseas.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Island Seas Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Island Seas Resort i Freeport, Bahamas, er livet en strand. Denne indkvartering ligger i centrum af Silver Point Beach og forkæler gæsterne med privat adgang til stranden. Pludselig kredser verden om bølgernes blide skvulp, og bylivets daglige træk er intet andet end et fjernt minde.

På samme måde oversvømmer udsigten til marinaen eller gårdhaven vinduerne på din timeshare suite, der øjeblikkeligt beroliger dit sind og din krop og sætter dig i fuld afslapning. Disse villaer i cabana-stil trøster dig yderligere med faciliteter såsom aircondition, stue med sovesofa, fladskærms-tv med kabelkanaler, dvd-afspiller og filmudlejning, gratis trådløs internetadgang, spiseplads med fuldt udstyret køkken og privat badeværelse med hårtørrer.

Udenfor gennemsyrer et lysende grønt Island Seas Resort, præget af en stor fri-form pool med et symfonisk orkester af vandfald, sammen med en poolbar og spabad. To restauranter, en spa og fitnesscenter glæder gæsterne yderligere. For familier, der rejser med børn, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere anbefaler stærkt de gratis børnepasningstjenester, der er tilgængelige på resortet. Sørg endelig for at besøge populære attraktioner i nærheden af ​​overnatningsstedet, herunder Emerald Golf Course, Ocean Reef Yacht Club og Reef Course & Country Club.

Island Seas Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken / Fuldt), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepool, Træningsudstyr, Handicap-enhed, Tøjvask, Restaurant, Svømmebassin, Tennis, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (2.0 miles), Kasino (2.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Frisør (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), medicinske faciliteter (2.0 miles) , Legepladsområde (3.0 miles), Scuba Diving (2.0 miles), Shopping Area (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),
Lufthavn
Freeport International - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Island Seas Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Island Seas Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Island Seas Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Island Seas Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Island Seas Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Island Seas Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Island Seas Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.