Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort
Billede af Island Seas Resort

Adresse: 123 Silver Point Drive, Freeport, BAHAMAS
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.islandseas.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Island Seas Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Island Seas Resort i Freeport, Bahamas, er livet en strand. Denne indkvartering ligger i centrum af Silver Point Beach og byder gæster med privat adgang til stranden. Pludselig drejer verden sig om den blide lapning af bølgerne, og det daglige træk i bylivet er intet andet end en fjern hukommelse.

På samme måde oversvømmer marina eller gårdspladsen vinduerne i din timeshare Suite, øjeblikkelig beroligende dit sind og krop og sætter dig i fuld afslapning. Disse villaer med cabana-stil giver dig yderligere komfort med faciliteter som aircondition, opholdsstue med sovesofa, fladskærms-tv med kabelkanaler, dvd-afspiller og filmudlejning, gratis trådløs internetadgang, spiseplads med fuldt udstyret køkken og privat Badeværelse med hårtørrer.

Udenfor er en luminescens af grønt gennemsyret Island Seas Resort, præget af en stor friform pool med et symfonisk orkester af vandfald sammen med en swim up bar og spabad. To restauranter, en spa og et fitnesscenter er yderligere glæde for gæsterne. For familier, der rejser med børn, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere anbefaler stærkt de gratis børnepasningstjenester til rådighed på feriestedet. Endelig skal du besøge populære attraktioner i nærheden af ​​boligen, herunder Emerald Golf Course, Ocean Reef Yacht Club og Reef Course & Country Club.

Island Seas Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken / Fuldt), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Træningsudstyr, Handicappede, Vaskeri, Restaurant, Swimmingpool, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Sejlads (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Frisør (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles) , Playground Area (3.0 miles), Scuba Diving (2.0 miles), Shopping Area (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
Freeport International - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Island Seas Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Island Seas Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Island Seas Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Island Seas Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Island Seas Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Island Seas Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Island Seas Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.