Billede af Hotel Gramimar Suites
Billede af Hotel Gramimar Suites
Billede af Hotel Gramimar Suites
Billede af Hotel Gramimar Suites
Billede af Hotel Gramimar Suites

Adresse: Sektor Playa Norte, Las Tunitas
Chichiriviche, FALC, 2051, VENEZUELA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hotel Gramimar Suites? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Hotel Gramimar Suites til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Hotel Gramimar Suites faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (nogle enheder, ingen / delvis), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Børnepool, Konferencefaciliteter, Spillerum, Dagligvarebutik, Tøjvask, Medicinske faciliteter, Legeplads, Restaurant, Indkøbsområde, Snackbar, Swimmingpool, Whirlpool/Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Sejlsport (1.0 miles), Casino (28.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Live underholdning (i nærheden), Dykning (1.0 miles), Vandski (1.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles) ,
Lufthavn
Valencia International - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Nyd en hjemmefra oplevelse på Hotel Gramimar Suites

Når du køber timeshare på ejendomme som Hotel Gramimar Suites, er du garanteret en årlig flugt. Det vil hurtigt blive dit hjem hjemmefra og tilbyde en unik, fredelig pause fra dit hverdagsliv.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Gramimar Suites, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hotel Gramimar Suites, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Gramimar Suites

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Gramimar Suites ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hotel Gramimar Suites.

Alle søger Sælge timeshare brug af Hotel Gramimar Suites kan være sikkert i den viden, at de er i trygge hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.